Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mai piu alldrig mer


Turbulensa Malanconia..

Jag saknar dom
Barnen

Tjejen sa idag att jag var som en pappa
Att hon älskar mig

Kramade mig länge
Jag blev glad, rörd & ledsen

Jag saknar dom
Ibland var jag arg på dom

Jag är inte biologisk far
Såg dom växa ett tag

I morgon ser jag Mamman, kanske
Saknar henne med

Barn är oskyldiga
Kanske ser dom själen rakt igenom

Dom åt inte allt
Läxorna var tunga ibland

Envisheten mot envisheten
Orden finns men kommer ej ut ur mig

Glad är jag att dom finns
Glad att vägen svänger ibland

Saknar dom inne i mig
Dom är där någonstans




Prosa av Federico Romano
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-25 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så öppet och vackert du beskriver dina känslor händelser fortsätter och läser hos dig
Z*
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano