Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar du vårt sjuttiotal

du klyver

det ramlar som i bitar
byggs på med
bitar till ett pussel,

livet

Ser ut som vi bygger oss
ett Rom, men fastnat
i Paris, på ett avsides café

du röker dina bloss och jag
fyller oss med mat,

Det smärtar mitt i allt, du vet,
hur det kan va, tackar titt
som tätt, tänk att våga följa
med,

bry dig inte om det där, småler,
stavar det förföriskt, försöker,

de där små gesterna vi har,
som är vårt jag, allting som vi delar,

en stor kappsäck av två liv, två
liv i
bubbla, ett sjuttiotal där jag
som äldst var åtta

vimlar förbi,

Om Guden kunde färga framtid i
en skala så valde han palettens

penslade ut nyanser i en röra

så känns en aning om mitt liv

det gömda















Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-26 00:36



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Tur du har en snabel,
2012-08-26

  cilax VIP
jag önskar jag kunde svinga min penna som du
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP