Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Derived

preskriberade meningar

ögon som gömmer sig under ögonlock

 

hårtestar som fladdrar i vinden

ditt utsmetade läppstift

 

detta sista försök till försoning

bränningar

rött sken

 

ögonblicket mals ner till ett svartvitt skelett

jag ser det i dina pupiller

 

gräset vajar i vinden

 

jag minns när vi red på molnen

det är allt jag har kvar att säga

 

 




Fri vers av desert star
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-26 02:37



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så fint!
2012-08-27

  Celticgirl
även om melankolin syns i raderna så har texten ett mysigt flytt rätt igenom :)
2012-08-26

    ej medlem längre
de två sista stroferna och jag gråter
2012-08-26

  cilax VIP
ja du, många smultronställen bjuder du på
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star