Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsudd by the muppets

Produktivitetsdikter

likt beroenden

får inte snavas
heller inte hårklyvas

navelskådas

lekas fram
som du i min famn

ska dem, tillåtas komma
fram,


det finns något som vill ut
som det mjuka i det hårda

samsas, på samma strand,

likt

sorgen, leken invid Samarkand

hon trodde att hon kunde sitt
eget namn, barndomsgatans land,

färgen på sin ideologi

formen gled iväg
vaknar upp ibland

där modet får se land
vid fjärran sorgsen strand


ser du inte mitt namn


jag beskriver mitt jag ibland
då du nickat till

ruskar lätt din kropp


vågar du tyda högt mitt namn

vågar jag stava ditt mod

av pennans stift formas bokstäver


, blir som högmod

jag är inte ämnad att beskriva någons
liv

kan inte trolla








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-26 05:01



Bookmark and Share


  Nanna X
stökigt och sött. gillar kärnan.
2012-08-26

  Johan Bergstjärna VIP
underbart!
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP