Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För svag för dig

cirklar som tätnar
kanter sys igen
på saknadens akut
och
murar byggs

men ingen vågar riva

trots att kärleken aldrig är perfekt
är det en strävan

så lägg dig ner
lägg dig rakt upp och ner
och låt stjärnorna falla
låt himlen dansa
låt livet snudda
ditt varma hjärta

låt dina ben springa som när
du var ett barn

ja
fly
fly nu

viskar träden

men jag är för svag

för kärleken




Fri vers av victoriamaria
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-26 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria