Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinnande minnen

askan är ännu där
under fingrarna
förtvivlan
över att lämna
mig själv
att överge den vackraste
utan ord
för alltid stum
för alltid den vackraste

du




Fri vers av victoriamaria
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-26 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria