Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergång

mänsklighetens plåster
är att äpplet inte faller
långt från trädet

så många ord
så många beslut
om någon så skört
som om oss själva

runt om i en värld
full av makt
av kunskap
ty där
har mänskligheten rätt
för en gång
och aldrig mer

vi förgör det vackra
beskyllningarnas heder
är bara något vi suckar åt

inser ni aldrig
att filosofernas medelpunkt
är oss
att de skrattar i hemlighet
medans vi försöker rädda

något som inte ens är vårt




Fri vers av victoriamaria
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-08-26 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria