Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vindar blåser av


Ventum Bene

Vinden vänder
För mig vet jag ej än

Då solen syns
I Kvinnan jag älskar

Så vänder vinden på Ekerö
& lyser på oss

En kort stund
Så uppfattar jag det

Regnet slutade precis
Nu åker jag för att se hennes ögon

Låt hennes ögon möta min blick
Min själ fins i dom

Hösten mötes vi första gången
Nu ses vi åter..




Prosa av Federico Romano
Läst 372 gånger
Publicerad 2012-08-26 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano