Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Darr


Darr

Sällan har jag
Känt mina knän darra

Vilka känslor
Hoppas att

Vi når varandra
Får klarhet

Ser, känner
Jag är 10 år nu

Kärlek får mig på fall
Mitt endaste beroende

Ett livsberoende för mig
Något som jag aldrig blir fri från

Det vill jag ej
Smärta, tårar, det är värt allt

Federico under sin kaktus
Där satt jag som barn & tänkte

Massimo såg mig
Det är början på livet

Var med bra människor
Gråt när du kan

Vi är alla apelsiner
Som flyter i havet




Prosa av Federico Romano
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-08-26 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano