Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ses


Ci vediamo

Snart ser vi varandra
Romeo e Giulia

På en bänk
I all skymundan

Kommunhuset som enda vittne
Sen går vi längs stranden

Jag & Cissi
Är kärleken där

Vi ser i regnet som tvättar oss
Från räddslor & allt som ej är sagt

Kommer vi tala
Fritt jo det vill jag tro

Darr är var det är
Champagne eller surströmming som pyser ut




Prosa av Federico Romano
Läst 177 gånger
Publicerad 2012-08-26 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano