Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte med kärleken


C'E Amore c'e possibilitá

Ögonen
Gled undan

Först

Sen såg dom in
I mig

Jag föll innom mig
Kände kärlekens vindar

Svepa över mitt sorgsna anlete
Dom var heta fulla av
Stillhet, värme, något

Hennes hud värmde min hand
Doften var som jag mindes

Hennes sinne var i trans
Hon viste ej vad som
Öppnades i hjärtat

Verkligheten nalkades

Kyssen sval & försiktig
Blicken full av åtrå

Alldrig att jag
Glömmer det som

Uppenbarades i hennes ögon
Stunden var all när kylan

Trängde sig på
Regnet föll vi log

Tankarna
Var våra

Blicken vek åter
Åskan ljöd

Kärleken lämnade en smekning
Av gårdagen

Vägen till tillit
En väg utan guide

Envisheten vi båda besitter
Tar oss kanske fram

Minnet står
Vi andas i tomrummet




Prosa av Federico Romano
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-26 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano