Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungs gåva

Det finns något bortom

formen

i en glänta skör


bryter mot en bakgrund,
där nya kan ta spjärn,

då är bilden möjlig




ja så tror jag

klänger, hänger kontextlöst
i sin sfär

jag vakar inte över dina väggar
du har spridit dig,

evig är längtan där


min röst bar enbart något evigt

till det du gömt och närt




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP