Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra inte ner rullgardinen

Så öppna dagen min själ
se ut genom själens fönster.
Fånga dagens glitter och håll om dig inför dagens stänk.
Så öppna själens fönster,
ställ åtminstone ett nyfiket fönster på glänt.




Fri vers (Fri form) av Feminaz
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-27 06:48



Bookmark and Share


  Änglaögon
En fin början på en ny dag..
2012-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Det ska jag...så fint att läsa på morgonen...
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz