Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om boken " The Obsidion Key" av Eldon Thompson


obsidion key(tanka)



obsidion key-


bitter foes on all sides-


battles and magic;


forging kingdom from ruins,


too soon to forget the past




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-27 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran