Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Capire


Förnuftets källa

Förnuftets källa
Jag förstår

Agerar omvänt
Flickan jag älskar

Älskar mig
Hon berörs av influenser

Jag vet men hoppas
På att hjärtat öppnas

Vi känner
Vi älskar

Förnuftet slår tillbaka
Hjärtat glöms

Känslan är att
Hjärtat är fritt

Kan vi älska öppet
Vi gör det i det fördolda

Lyckan att ses
Övergår förnuftet

Smärtan är priset
Stunden är gåvan




Prosa av Federico Romano
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-27 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano