Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9-an

Rådjursögon
stora klara ser mig gå
bort i ögonvrån

Skogsfen




Bunden vers (Haiku) av Skogsfen.
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 13:30



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbar händelse att minnas ... det lever man länge på/kram
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.