Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssabotörer med titel flott

Mitt i


det virke som torkat,



förfinats, ämnat att utmejslas

i feberhet kropp, tänkt att vila


sprids odörens doft av skit

vem är vad och vad ska förklaras

avundsjukans ansikte ler skälmskt
och den stavar ditt bästa, tar första
chans att spela ut din godhets strävan,



Stopptecken inför sabotörer

freda krigszon, kluvna syften


bit ifrån Julie
vifta bort myrorna som kryper
längs med ben, stryp åt ormens
luft


stirra tillbaka stint


frys din vilja och din rättighet,
den som är din,


Vet du inte vem som äger dig?


Knäck modersdraken strax innan,


den får vind, för dig bort





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-27 15:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
att stirra stint rakt i ögonen kan vara rätt strategi ibland
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP