Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cyrano de Bergerac


Cyanid de Bergerac

Mötte henne
Varje gång så slår mitt hjärta

Hon stod bara framför mig
Hon log, jag log

Hon läser det jag skriver
I det dolda

Kort möte
Hjärtat slog

Mina sinnen följde stunden
Jag gick, vi ska ej ses

Offentligt
I hjärtat så ses vi

Jag vill se
Förstå, ej fly mer

Jag öppnas
Flykten är över




Prosa av Federico Romano
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-27 19:00



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ja det där giftet
giftet
gillar denna hur den både talar om och inte
både vill och inte
vi vet ju vårt eget bästa men likt förbannat
så handlar vi tvärtemot ibland
cyanid
vik hädan!
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano