Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdansens vals



En räddningstjänst iförd hjälm
av det erfarna. En vattenslang
med lugn.

hjälp från ovan i form av sinad
offerskur

håll mig. Håll mig hårt. Du tycks
nog se min virvelvind, du tror
måhända den är min. Skapats av
mitt Livsexir,

döm mig inte. glöm min strid.
se det lätta i min upptrampade stig.

jaa,,,, vad ber jag dig om

kanske att se just mig,

att älska blott




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-27 17:21



Bookmark and Share


  Nanna X
svårt och lätt
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP