Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glad


Le

Den glädje du hittat hos mig
Trodde jag var evigt försvunnen

Borttappad liksom i vardagens gråa
Men där fanns den trots allt

Brusande som en ivrig flod
Lysande som vårens sol

Lekfull lysten o levande glädje
Den som stannar tid o rum

Med bara din vilja att se mig
Fick du mig att le med hela kroppen







Fri vers av annalena VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-27 22:10



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Mycket vackert
2013-01-01

    Birgersdotter VIP
Så fint få känna så...
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP