Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=s6jaYJx7yeI


17 år

de vill bara ha dig när du är sjutton

 

jag vill inte ha dig

jag vill ha hela världen runt mitt lillfinger

ett barn i famnen och svarta salta tårar

stå på ett vitt fläskberg och sjunga milda sånger

till ett dödfött barn

 

the hills are alive with the sound of music


leta uppp alla platser där han har varit i mig

jag vill det

 

 

 

jag vill inte dekomposteras

snarare brinna upp som Amy Winehouse

 

de vill bara ha dig när du är sjutton

när du är 21

är du inte rolig längre

 

jag vill sluta andas

ligger insvept i röda lakan

blöder

dör

lever

andas

hyperventilerar sen

stirra upp i taket tills allt det vita förvrids

i det vita ihåligheter fyllda av bränt socker

 

rosa rosor och trollspön

det rinner tårar av blod i kerubernas ansikten

 

 

skuldror som man klipper med sax i

en pappershimmel

karameller i guldpapper

 

 

 

 

 

du

 

 

 

 

 

finns inte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

precis som gud

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-27 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star