Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du flyttar från mina ruiner


även du flyttar
från mina ruiner
lämnar mig kvar
jag kan inte hålla fast
fylls med luft
rubbas från grunden
och
punkteras mot ett träd

jag kan säga
att "jag finns inte"
minns du?
minns inget utan dig
finns inte utan dig
höll fast vid dig
att jag kunde luta
mot ditt bröst
när allt gick för fort
bara rädsla
som naglar fast;
gör syrerikt blod för tungt

och nu
jag är extas för din skull
men egentligen;
jag upphörde att existera
när du kom in
på lärarlinjen

för även du flyttar
och lämnar mig här
fastän inget finns kvar




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-28 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina