Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återförenas

Vaknar av gråten
Magen värker
Kudden blöt mot min kind
Håret intrasslat och kladdat mot ansiktet
Hjärtat slår en knut
Och jag kvävs
När han som ligger bredvid mig
Förväxlas med ett hjärnspöke
Kanske hjälpt av gårdagens 25mg diazepam
För en kort stund är du där på riktigt
Jag blinkar
Du är borta
Som en käftsmäll i psyket
Gråter högre
Så minns jag
Att i natt fick jag återförenas med dig
(Jag har väntat så länge)
Efter nio tomma år
Men vad gör väl det
När varje hjärtslag
Slår lite mer oregelbundet
Och att varje dröm
Och varje dag
Ännu ropar ditt namn




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-17 14:55



Bookmark and Share


  Robin V
Åh vad bra! Sugs liksom in i texten.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina