Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dånet

Dånet under mig
Det evigt forsande, skynande vattnet
Stannar upp och bara lyssnar
Känner efter
Andas in
Jag behöver inte följa med
Det är bra där jag är
Forsar ska lugnas
Dånet ska tystna
Tankar ska stilla
Hjärtat slår i takt
Med varje ström som slår mot sten
Jag vet inte var vattnet ska
Jag vet inte vad hjärtat vill
Men jag behöver inte följa efter
Jag behöver inte leta

Blundar
Lyssnar
Känner
Andas




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-03 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina