Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det värt det

Jag ligger i fosterställning
Benen hårt tryckta mot magen
Stirrar in i väggen
Tänker
Är det verkligen värt det?
Blodet rusar
Genom systemet
Vill sluta känna tomheten
Är det verkligen värt det?

Tomheten äter sig in i min ryggrad
Har bosatt sig i maggropen
Är det verkligen värt det?
Att leva i det här
Inuti den här kroppen
I det här livet

Så jag ligger här i sängen
Andas tyst
Existerar minimalt
Stirrar in i en vit vägg
Ser genom den
Och vet att det inte är värt det




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-07 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina