Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestsvammel

Var tar ångesten slut
Och var börjar jag
Handen som gröper ur inälvorna
Slår sönder bröstkorgen
Kollapsar lungorna
Virar ryggraden runt sitt lillfinger
Och drar loss
Disk efter disk
Tills jag inte längre kan gå med ryggen rak




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-23 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina