Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlaforsen

En text om sanning
den som bränner
om flykt och rädsla

den jag alltid gömmer


Jag är ett olevt
ett levt liv

en stjärna och ett stjärnfall


en byracka , kopplad invid dig


ofri, evigt fri,


Är jag inte sörjd och länge glömd


som ett mänskligt liv


en liten stund

















Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 02:07



Bookmark and Share


    amazigh
vackert
2012-08-28

  ULJO
Fint skaldat

2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP