Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bondläpp

dissekerar det tillryggdalagda

prövar nogsamt det tilltänkta

snavandes i
förbön, ituslitet det illusionerade,

En dag i taget ekar kampsången
för de med något bärande
i magen,

att utveckla

kanske
i stolthetens tecken





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 02:42



Bookmark and Share


    amazigh
tankvärt
2012-08-28

  ULJO
Gediget och väl förmedlad poesi
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP