Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obildad


Ingoranza

Frukta den icke tänkande
Dom skadar

Rasisten brukar vara en sån
Tänkande ser nyanser

Dom låter sig ej ledas
Politiker behöver fåren som följer

Fåren lägger sig i
Vet allt

Flocken är att frukta
I kärleken är fruktan att avstå

Avstå från känslor
Från att pröva

Så jag fruktar människan
Som är lever i flocken, fåret

Tänkande ser framåt
Utveckling är framtiden

Kärleken ett val
Vi tar, vi går ur flocken & tänker




Prosa av Federico Romano
Läst 813 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-08-28 09:29



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart, fin beskrivning av att välja kärlek och ett förnuft sprunget ur instinkt före masspsykosens hägn...
Tack..
2015-07-05

  agneta pichler
hm.. att inte gömma sig bakom
Grupperingar..
är att stå ensam stadig och stark

Han måste tänka själv
Stå för konsekvenserna
Av tänkandet..

2013-01-23

  Aftonvännen
Det är många som tänker på får i juletider, när det är kallt och julemat doftar.. men här handlar det om att vara en del av icketänkandet, och att försöka se utanför det, och det gillar jag.
2012-12-10

    ej medlem längre
Intressant läsning
2012-10-05

  M.A.J.R
En mycket intressant text du skrivit. Du har mina applåder.
2012-09-02

  Nattviolen VIP
Uppskattar verkligen denna text. Intressant!
2012-08-29

  Ingela Svenson VIP
Gillar denna, intressant och spännade tänkt!
2012-08-28

  Mamut
Att tänka är inte alltid positivt, eftersom det är ens ego som tänker. Utan tankar lever man i nuet. Alltså, den som tänker, skadar sig själv, eller nåt. Hursomhelst gillar jag det du skrivit, det fick mig att tänka.
2012-08-28

  Federico Romano
Tankarna kommer
I bland så blir dom

Så att dom träffar
Jag uppskatar er som kan tolka det jag skriver
Jag skriver för att bearbeta det som jag är i mig..
2012-08-28

  Svirran
Helt rätt. Snyggt skrivet.
2012-08-28

  mare VIP
Precis så, tänkandet ser framåt, vi går ur flocken och tänker, det är så viktigt..
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano