Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamod


Patienza

Vänta tålamod
Ingen vän av mig

Något jag skulle behöva
Kraften att låta kvinnan ta steget

Kroppen störs av av bristen
Jag vill ha allt nu

Jag kan bära en sten på 100 kg
På mina axlar

Men tanken att hon jag älskar
Behöver tid

Gör mig svag
Ovissheten tar mig upp på berget

Här finns inga berg
Det är jag som är instäng i det som ej finns

Förnuftet, det som är kvar
Slår mig i ansiktet

Den säger låt henne komma till dig
Sök inte, var stark, bär berget

Älska henne
Låt dig älskas med tiden




Prosa av Federico Romano
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano