Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som bör älskas

 

Hon går ensam genom Vintergatans rum

En vagabond i en väldig tomhet

med mörkrets vind vinande i sitt hår

och i ögonen är ljuset utbrunnet 

 

Hon vandrar genom ensliga regnbågar

Ur skimrande regndroppar in i solstrålar

Sju färger återspeglar hennes ärrade själ

Inlåst i hjärtats valv är hennes ändlösa plåga

 

Tyngd av sorg vill jag lätta hennes börda 

Visa henne skogar som evigt grönskar

Där kärlekens bäckar ständigt porlar

och där näktergalars ljuva sånger alltid tröstar

 

Ibland älskar jag henne så

oerhört besinningslöst att  

jag vill skänka henne mitt liv

 

© Linda C Hansson

 

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-09-04 15:19



Bookmark and Share


    Ladylike
Underbart vacker.Bokmärks:)<3
2013-01-16

    jamming223
Åh, så vacker! Fint! Gillar det målande språket. Starkt! Sårbart kärleksfullt!
2012-10-20

  Peter Olausson VIP
starkt och vackert budskap!
2012-09-23

    maija tuori

Starkt om kärlek ..
2012-09-12

    ej medlem längre
Stor och djup kärlek i dina ord, vackert..
2012-09-05

  Anya VIP
Den största kärleken beskrivs, vackert och starkt.
2012-09-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Betagande...
2012-09-05

  bittemi VIP
Starkt om kärlek! Mycket vackert
2012-09-05

  Eva Helene VIP
Innerligt, rör vid mitt hjärta.
2012-09-04

  walborg
Det flödar av kärlek i denna innerliga text
2012-09-04

  aol
underbart vacker poesi vännen, så berörande fint skriftat,

denna dikt blir ett klart bokmärke,
2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...
2012-09-04

  kerstin skriver VIP
en vacker text,
den ovillkorliga kärleken känns genom hela dikten.

2012-09-04

  Järnkatten
Skönkonst om skönhet och ovillkorlig kärlek..
2012-09-04

  Ninananonia VIP
Underbart... :)
2012-09-04

  Änglaögon
Så väldigt fint skaldat, ämnad för någon som betyder mycket..
2012-09-04

    ej medlem längre
Poesi av ädelt märke.
2012-09-04

    Birgersdotter VIP
Oerhöert vackert..känns som kärlek till en nära
2012-09-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
Hon bör så Älskas
högfint anfört
2012-09-04

  Quasimodo
Stort och vackert är känslan av denna skapelse!!
2012-09-04

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Som alltid.
Gillar.
2012-09-04

    ej medlem längre
Berörande vacker är din poesi ...
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP