Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att följa sin instinkt


Tråden

Han hängde fast vid en tråd
Kärlekens tråd, hoppet

Vaknar han upp
Brister tråden

Tråden av stål
Viljan att inte se

Minnerna glöder
Förtär

Känslan att fortsätta
Med liten utsikt

Han viste inte
Såg bara möjligheten att

Framtiden var grumlig
Envisheten var den

Att få lyckas & ej fly
Denna gång

Brister tråden
Brister inte livet

Ett öde är lagt
C V är bara skrift ödet är lagt




Prosa av Federico Romano
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-28 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano