Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motströms


Jag vägrar
simma medströms,
i takt med de stora stimmen

vill aldrig bli en akvariefisk
som matas med torrfoder
bakom gröna algrutor

vill vara en frisimmande regnbågsfisk
ständigt på väg över öppna hav.














Övriga genrer av _Mian_
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-02-09 18:19



Bookmark and Share


  noname_realmind
Håller med dig! En frisimmande regnbågsfisk - härligt :))
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_