Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spillkråkornas skratt


Hon plogar multna löv,
stryker bort årsringar
från träd som passerats
under halvmånenätter

spillkråkorna viskar toner
i kristallklara minnesrum


med varsamma tankar
skingrar hon dimmornas draperi
och passerar rakt igenom



































Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 848 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-21 22:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik av bästa märke, spiller troligen över även på andra fåglar, kanske t o m på andfåglar ...
2014-01-02

    ej medlem längre
ja, så otroligt vackert!
2011-09-23

  Vind
Spillkråkors magi upphöljda genom ditt fantastiska språk...
2011-09-23

  ester.b
Så vackert namn. Så vackra ord.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_