Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårlöst

om
det hade funnits en stig
en karta ristad
med en tornsvalas fjäder
i vit sten

ett enda
kvardröjande doftspår
av hägg och grova gummisulor,
sådana som lever sitt eget liv
och vänder vandrarena
mot motsatta poler

kanske
hade jag ändå stannat upp där
i nollpunktens ovisshet,
stilla väntande på vindarna
som väver rofylldhetens mantel,
sveper brända axlar















Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 547 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-05 20:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker lyrisk poesi.
2021-11-15

  Göran P Rödholm
Dröjande skön och lyrisk.
2016-02-03

  Cicero
Bravo Mian! Du är underbar!
2015-04-30

  Vind
Så vackert språk, lyriskt förunderligt i eftertankens känsla
2015-04-07

  träsnidaren
Poetiskt levande! Vackert!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_