Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädgårdstankar


Ärtoskopi


Kanske kan den smala lyckan
vara att längs jordens horisontallinje
släppa fingertoppar fria

blänga in i ett för världen nyöppnat potatisöga
och ropa tjänare och mors,
välkommen upp!

kapsla in sig
i ärtgröna tankar,
kliva över en hjärteröd ros,
påminnas om något
bortom tidslinjen

ställa sig runt hörnet av sig själv
och spela upp
en rebellisk gräslöksfanfar

vävan något nytt
av morgondaggens silvertrådar




Fri vers av _Mian_
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-26 00:39



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härligt uppfriskande trädgårdstankar! Som vanligt med en miansk touch av surrealism mitt i det vardagliga. En rebellisk gräslöksfanfar, hihi...
Ser att du är här ibland iaf... nice! :)
2013-09-01

  Vind
Lyrisk, jordnära och sinnesutvidgande. Skön dikt!
2013-08-03

    ej medlem längre
"rebellisk gräslöksfanfar". pricksäkert och fyndigt. bra!
2013-08-03

  Lena Själsöga Keijser
orden leker
jag ser ett allvar

du skriver närvaro
insikt i det vi alla är

ett
i helhet

2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_