Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jane Doe

jag scrollar igenom mitt facebookflöde och vill  dö

alternativt spy och låta dig hålla undan mitt hår

 

bokstav efter bokstav faller

som snö

jag lever i ordlösheten

 

och fastän jag tappat fotfästet

är det långt ner til botten

 

 

 

i obduktionsrummet lyssnar man på Britney Spears

 

jane doe hade blå ögonskugga på sig

dagen hon tog av sig sin gloria

 

man dissekerar tills ingenting finns kvar

bara själen som lämnar kroppen

 

bang!

och smutsen är väck

 




Fri vers av desert star
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-29 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star