Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmöte


Uttalar det inom mig. Det du sade
där i blygseln. Det överraskande.

beslöjande, enda möjliga,

Säger det med din röst. Det blir
verkligt då. Som om du låg ovanpå.


Vi släcker lampor. Ljusen. Somnar
i gungning av en sorts illusion.

Min hand har längtat efter det vi
ännu inte vågat, vi två.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-30 00:35



Bookmark and Share


  ULJO
Fina kärleksrader
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP