Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när resurserna å ena sidan saknar avnämnare på andra sidan


Kapitaltillskott

 

Jag inventerar:

tio fingertoppar

som med lättaste beröring

finner din hud oemotståndlig

 

ett par läppar

som har din nacke

dina höjdsträckningar

dina dalars dälder

som utflyktsmål

rentav hemvist

 

ett par ögon

som älskar att följa dig

i steg och rörelse

som äter dig

genom spjälorna

av din frånvaro

upptagen som du är

 

ett hjärta

som brinner, längtar, åtrår

förbrinner i den osläckta kärlekens kalk

längtar förgäves

åtrår snart bara åtrån

 

jag inventerar

mitt konkursbo

medan du far världen runt

i sökandet efter

bekräftelse




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-30 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer