Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm i vattenglas


Hon sjunger om kärlek än




fastän alltet ligger knutet
instoppat i knöggligt bruk

Hon räds den storm som viner
fastän inget stort har hänt

Levnadsrädslan. Denna lyckans skräck.


Jagar oss.

Ännu lite till.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-30 09:22



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar formen, tvekan
2012-08-30

  Knickedick
levnadskräck, gillar det ordet

2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP