Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets viktiga delar


Små stunder i livet

Det är svårt att vara i varat
Det kan jag förklara
För det är så lätt att gamla meriter aktivera
som jag absolut inte behöver mera

Jag är av enkel natur
ingen komplicerad filur
Jag älskar skrattar gråter
och ofta förlåter

Förlåter livets prövningar
som jag själv tror att jag har valt
Det kanske låter banalt

Men jag leker inte Gud
jag har inte all kontroll
Så vad jag vill säga
denna natt
utan att gå kring het gröt som en katt
Det är att jag längtar efter att få vakna
utan att jag någon annan måste sakna

Att bara vara i varat är i bland hårt
när man vaknar ensam känns det svårt
Det finns små stunder i livet
som tillhör livets viktiga delar
Det är dessa stunder som riktigt helar




Fri vers av Spirit
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-02-08 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit