Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Död


Morte

Mannen såg döden
Dom döda såg tillbaka

Döden kommer han viste
Döden som var här

Den bara var
En okänd död

Tystnaden

Mannens far sa dom bästa vännerna
behöver ej tala

Kvinnan sa prata inte ihjäl kärleken
Hon var gammal, hon valde mannen

Dom satt på samma bänk
Göteborgaren talade

Han bjöd mannen på choklad en gång
Han talade då med

Han var full
Mannen ville bli det

Men hans berusning var kärleken
Mannen ville åt berusningen

Tystnaden kom emellan
Mannen la sig i badet han var död

Tystnaden slet i mannen
Ekot kom den talade










Prosa av Federico Romano
Läst 311 gånger
Publicerad 2012-08-30 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano