Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog i mossa

Tiden flyter på två flöten

Vi sitter still. Du klarar inte av
det. Säger du. Ömheten är speglad
i ett vattenbryn, trängs bland tallarna
och skyn.

Så jag klär av mig allting sakta.
Ditt flöte guppar till. Vi skrattar
åt hur tiden hoppar.


Den finns inte
längre till.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-30 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar brynet, hur bilder framträder försiktigt böljande. jaget som mjukar upp positionerna.
2012-08-30

  Änglaögon
Gillar!
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP