Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskar jag Musiken


Ljuva vågor strömmar
rör sig böljande fram
i harmonier och ackord

Speglar känslors lyster
spelar sinnets strängar
spirar liv åt tanketrådars
lust

Flyter ord

flödar färg

målar meningar och bilder fram

Jag nynnar dig
följer dig i rytmen

Du är kraftkällan
min glädjekärlek i varje ton

En gudomlighetens synliga röst
som oss människor förenar
ett språk att förstå

I mitt hjärta för alltid

jag älskar dig!


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-30 21:35



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Jag undrar varför jag inte har funnit dessa fina rader tidigare!
2012-09-01

  ULJO
Mycket vackra och kärleksfulla rader
2012-08-31

  M M Mannheim VIP
Det var fint att illustrera musi som ett konstverk. Man frågade Lars-Erik Larsson vad han såg när han komponerade svarade han Noter! Och det när vi andra ser så mycket annat när vi lyssnar på Pastoralsviten.
2012-08-31

    ej medlem längre
Varmt och innerligt. En text att läsa om och om igen.
2012-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet...
2012-08-30

  Bibbi VIP
Tycker om.
2012-08-30

    ej medlem längre
helt underbar ...
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP