Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

där inlevelserna är större
än poesin
där björk och alm slår ut
föds livet

knoppar som sträcker sig
som bryts av
ett kaos av minuter
en evighet av liv
minnen i mosaik i badrum av själ
suddiga i hjärtat

att stanna här
mitt i andetagen
att få betrakta på avstånd
den närhet som sjunger
den närhet

som förlöstes
i din första kyss




Fri vers av victoriamaria
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-30 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria