Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade

en resa mot gryningen

ditt leende
ditt regnvåta hår

var det vackraste

du följer mig
i tankarna om nätterna
och jag kan ångra orden
som jag blåste för vinden

att det går över
är blott en lögn




Fri vers av victoriamaria
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria