Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagboksform runt 1 och 11

En liten flicka grät ikväll. Det största
sedan september 2011.


Jag har sorg. Beskrivs ömt för
mig. Har sorg och har dig.
Sorgen förutsätter dig. Du älskar. Enligt
flickan tror du kommer. Inga
stora ord tillåts definiera det inträffade.



Du repeterar lydigt.

(Juans lilla
Don! )

älskar men säger
att jag tror jag kommer.


Det är det största



2001, 2011,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP