Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finnas


Kännslan

Så fort jag tänker
Kommer känslan

Jag vill finnas för henne
Jag trodde att

Känslan var all
Vad är kvar

Minnet, hoppet
Villjan att förstå

Räddslan att glömma
Minnas

När jag vet
Faller stenen

Ringarna på vattnet blir eviga
Dom blir aldrig borta

Dom syns bara inte
Ringen av guld väntar




Prosa av Federico Romano
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-31 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano