Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Piove


Det regnar i mitt hjärta

Det regnar i mitt hjärta
Luften ska bytas

Hjärtat är vått
Den låter sig vätas

Så länge jag vill
Paraplyet vid min sida
Väntar

När hjärtat är vått
Är min verklighet igenkänd

Jag är rädd för torkan
Väljer regnet som jag har innom mig

Än dag vaknar jag av att solen skiner
Regnet är kvar i minnet




Prosa av Federico Romano
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano