Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytan bakom fasaden.

klackar som smattrar mot parketten
aldrig mer än 2 centimeter utväxt i
det lagom blekta håret.
läppar utan injektioner
kontor och sitta i telefon
från 9 till 18.
After work och bli packad.
347 vänner på det där jävla Facebook

Dyra blusar och toppar
Inte ens trosor från H&M
Akrylnaglar och sen ska födelsedagen
firas på Sture P.

som en strålande vacker bok,
vackert inbunden.
men varför vill ingen läsa
vad som står mellan raderna?





Fri vers av annasofia.
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-31 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att läsa mellan raderna för läsaren, kräver ju så klart att poeten menar saker som inte har skrivits direkt på sidan ...
2012-12-26

  aol
jättebra läst och skriftat
2012-12-04

  Celticgirl VIP
Den här var också riktigt bra. Perfekt slut!
2012-10-18

    Upplandspoeten
Härligt skriftat, visst känns det som om ingen ser det där viktiga som inte skrivs eller sägs.
2012-10-18

  Lilla My* VIP
Kanonbra text om yta, yta, yta och det där jävla facebook!!
YES!! Gillar´t!!
2012-09-22

  Ninananonia VIP
Ja varför...
2012-09-18

    ej medlem längre
Tänkvärd text, bra!

Fejjan är nog mänsklighetens sista utpost,
snabbt in snabbt ut,
en gång blev för mycket...
2012-09-12

    Issand. VIP
ibland kan det vara väldigt svårt, ibland krävs det ingenting. bra text, tänkvärd.
2012-09-11

  Bibbi VIP
Skriver under på mare.
2012-09-10

  mare VIP
Så bra skrivet, du får massor av applåder !!
" 347 vänner på det där j.... Facebook " tala om "yta" som finns på det där stället, tack för din tänkvärda text !

2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.